Felhívás + Nevezési lap letöltése.

 

 

FELHÍVÁS BORVERSENYRE Tisztelt Borosgazdák !

 

A Móri Borvidék borosgazdáinak hagyományos Szent György napi borversenye 2023. április 28-án, pénteken kerül megrendezésre. A borverseny helye: Mór, Művelődési Ház (Erzsébet tér 14.)

 

Nevezni lehet a nevezési lap kitöltésével és a hegyközség részére (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) 2023. április 18-ig történő megküldésével. (A nevezésnek nem feltétele az adott borminta valamely helyi borversenyen történt előzetes megmérettetése, illetve az ott elért eredmény.)

 

A minták leadása 2023. április 25-én kedden délelőtt 9-12, délután 13-16 óra között lehetséges a Művelődési Házban. Nevezett tételenként 3 palack bor leadását kérjük. A nevezési díj a borok leadásakor fizetendő, melynek összege 5 nevezett mintáig 3000 Ft/minta, további minták esetén 2000 Ft/minta.

 

A borverseny eredményhirdetése 2023. április 28-án, pénteken 18 órakor lesz a Művelődési Házban. Az eredményhirdetést követően 21 óráig lesz lehetőség a versenyborok kóstolására. Annak érdekében, hogy a díjfelajánlásokat kellő megtiszteltetéssel viszonozzuk a személyesen jelenlévő szponzorok felé, felhívjuk minden nevező figyelmét, hogy tárgyjutalmat csak annak áll módunkban átadni, aki személyesen vagy megbízottja révén képviselteti magát a díjkiosztó ünnepségen.

 

A borversenyen eredményesen szereplő termelők felkérést kapnak a 2023. május 20-án a Lamberg Kastély könyvtárában megrendezésre kerülő Mór Százszorszép Ezerjó sétálókóstolón történő borkóstoltatásra.

 

További információ a 30/2844-478 telefonszámon.

 

Mór, 2023. április 3.

 

Frey Szabolcs

hegybíró Móri Borvidék Hegyközsége

  • сделать ремонты тут